Mitä minä kesästä
jään kaipaamaan?
Valetta se kuitenkin olisi,
sanoisin sitä tai tätä,
kun kaiken aikaa puhalsi hyinen tuuli
ja helle melkein tappoi.
Vielä eivät madonsyömät luumut
ole kypsiä, ilmassa epävakautta,
kävely katkonaista
kuten mieli.
Nyt täytyy päättää
jatkanko kesää vielä,
vai otanko jo syksyn
vastaan mukisematta,
ja mietin –
mitä alle
ja mitä päälle.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut