"... ja sanotusta ilmenee myös: runoilijan tehtävä ei ole kuvata tapahtunutta, vaan sitä mikä saattaisi tapahtua, sitä mikä on todennäköistä ja välttämätöntä. Runous on siitä syystä filosofisempaa ja vakavampaa kuin historia; sen kohteena on yleiset totuudet, kun sitä vastoin historia käsittelee yksityistapauksia..."
Tällainen hyppy on aivan mahtava kokemus! Hyvä, että joiltakin löytyy rohkeutta kokea se, joko konkreettisesti tai rakkaudessa. Se palkitsee, vaikka loppu ei aina olisikaan onnellinen. On hyvä uskaltaa elää!
Kommentit
silloin kun valinta on väärä
Sivut