yksinäinen moottorivene putskuttaa
näkymättömissä
lähestytään jo puolta yötä
hämärtyvä ranta valoisampi
kuin metsä salmen vastarannalla
tässä kivellä istuen
näkisi vielä lukea
molskahtaa
missä?
oliko se kala?
tiira on kuitenkin hereillä
syöksyy veteen
onnistui nappaamaan saaliin
jossain siellä
kaukana
täältä katsoen
minun lapsuuteni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut