kun tänään saavutin kanssasi tasapainon ja rauhan,
ei se todella tarkoita ettenkö taas tasapainoilisi
uudella trapetsilla kuun vaihtuessa!
Miau!Tarvittaessa Aasikin pannaan puhumaan!
Mikä Luojan lykky!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut