HARRASTAN SYVÄSUKELLUSTA TUNTEITTEN MAAILMAAN, PÄIVITTÄIN :minun maailmassani tsunamit ovat arkipäivääni! että repikää siittä! ja sinä mämmikopra joka kajoat teksteihini ja kopioit niitä saat viellä tuta nahoissasi! kiitos runo-äänestyksessä osoittamasta mielenkiinnosta, viikko9, helmi 2011!yks etappi tämäki!
Kommentit
konstein
Sivut