-naapurin emännän saippualta
-ranskalaiselta briejuustolta ja viinirypäleiltä
-ulkoilutettavalta märältä koiralta
-oven kulma naapurin kotiviiniltä(oisko tehty ruusunmarja teelipuista?)
-vappumunkki rasvalta
-itämaisilta mausteilta ja myskiltä
-keitetyltä riisiltä?
-What ever, pää asia että joltain :elämä se on täynnä tuoksuja vaan!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
-näin tehhää!
-etteepäin on elävän miel!
Sivut