Aamun avatessa silmänsä,
oli kaikki selvääkin selvempää
kevään valo kirkkaampaa
lintujen äänet selvempänä
nastarenkaitten rapina katujen kiveykseen
minä tiesin sen että parveke kutsui minut hiljaisuuteen
syvään lepoon elämänmelskeessä
Jumalan kiitos uudesta aamusta!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut