Syyllisyyden taakkaa
harteillaan,
kantaa hän,joka ei ollut
siihen osallinen,
syyllistyi pelkästä myötätunnosta,
syyllistyi kun provosoitiin,
aina on oltava se jota nokitaan,
aina on oltava syntipukki
johon oma häpeä ulkoistetaan!
ja jos joku minulle tulee väittämään
olevansa täydellinen,
laulan hänet suohon!
on siis aika heitää kiviä,
ja kerätä niitä!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut