-kamera menee päälle ihan issesseen
-puhelin hälytys menee tilttiin jolloin en kuule tulevia puheluita
-valo,sammuu näytöltä juuri sillä hetkellä, kun pitäs jotain muistiin kirjoitttaa
numeroa, tai viestiä
-kun käynnistän, näytölle tulee outo teksti:vastaavuutta ei löydy"
-gsm äänen voimakkuuden säätö on suoraan haitarista
-eli, voimakkuus vaihtelee joko täysillä, tai liian hiljaisella
-myöskään vastaaja viestejä ei välttämättä kuulu, jos olet "liikekannalla.
-vaikka nokian puhelin onkin, niin pitihän arvata että jotain on pieles,
kun 50%alennuksella myydään?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
onko tämä totta
vai runoilijan mielikuvitusta
melkoinen tapaus kyllä tämä känny
-kiitos palaute viesteistä, nehän on tämän runoilija-elämän
-suola ja sokeri! sekä tarvittaes pippuri!
Sivut