Sen silmissä joutsenet rakastaa
Ja pienet lapset oppii puhumaan
Pinnat sivujen tulvii satujaan
Lainehtien hennot haaveilijat satamaan
Saapuvat taivaitaan maalaamaan
Kun unissaan jokainen ammutaan
Ei löydy häntä, ei sinua, ei auttajaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi