Ikäväni on kipua,
se saa satuttamaan toisia.
Kohta on jo jokaisella
läheisellä ihmisellä
kovin paha olla
Etkö siis sinä
voisi jo tulla?
Selite:
Tapana aina kiukutella ihan syyttömille, kun ei kaikki mene niin kuin suunniteltu..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
suloisen haikea, samanlaisia tunteita kaikilla.
kaunis.
toki sitä ihminen kiukuttelee niille,jotka siinä lähimpänä on. kaunis runo kaipauksesta!
niin tuttu tunne, pidin runosta.