Tule takaisin
Älä jätä minua
Makaan polvillani
Kurkotan
Katoat
Itken
Lyyhistyn
Katoan
Kaksi sanaa
Rakasta minua
Yksi pyyntö
Pitele minua
Kolme toivomusta
Silitä
Halaa
Pitele
Olet unessani
Niin kaukana
Niin lähellä
Makaan
Sängyssäsi
Kutsun
Pyydän
Huudan
Nimeäsi
Turhaan
Katoat
Yksi tarkoitus
Ole minun
Kaksi tietoa
Kaipaan, tarvitsen
Kolme sanaa
Puhu
Pure
Suutele
Pitelet minua
Suutelet kaulaani
Kehut ihanaksi
Olenhan pupusesi
Irtaannut
Irroitat
Naurahdat
Katoat
Kauemmaksi
Minusta
Nälvit
Ja vain minä jään.
Selite:
Laittakaa aika kulumaan nopeammin
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi