Olen kaaos omassa elämässäni
en osaa hallita sitä
en osaa käsitellä sitä
en saa aikaiseksi mitään
Jokainen on oman onnensa seppä
taisit varastaa työkaluni
vai miksi en näe sitä onnea missään
Rautaa on vaikea takoa
kylmänä, koska kuumuus
kuumuus tarttui minuun
kun näin sinut
poltit minut loppuun
ja jäljelle jäi vain kasa tuhkaa
Voisiko joku tulla ja putsata minut pois lattialta
Selite:
mä oon eksynyt omaan synkkyyteen
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi