Joka päivä mä näen sut
unelmissani, unissani
Joka päivä mä hengitän sua
ilmastossa, bussissa
Joka päivä mä odotan sua
soittoa, viestiä, paluuta
Joka päivä mä herään aamulla
petyin uuteen päivään ilman sinua
Joka päivä mä kaipaan sua
tää on vaan yhtä helvettiä
eikä tässä oo oikeesti mitään järkeä
Selite:
satutit mua enemmän kuin tarpeeks
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi