Ansa tähtienvälisessä aineessa

Runoilija MariaBee

tietoisuuden viimeisellä portilla
käteni haroo tyhjää
avaa ajanhaan

     uni astuu harhaan
     putoaa painottomana
     supernovasumujen läpi
     luo avaruuden uudelleen

ja syvimpinä tunteina,
täsmälleen tähdenlennon verran
äärettömyyden oikealta puolelta
     
      tartun ajatukseen sinusta - 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Universumin rakkaus pölyä sitä painottomuuden hallintaa materiaalitonta puhdasta rakkauden kultaa.

Sinä olet sanataiteilija ja kauniisti katseleva ajattelija.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot