Sanattomaks veti/
kun näin sut - ihan heti/
näin et tos on mun rakas/
enkä kaipaa menneisyyttä enää takas/
Täysin jalat alta veit/
miten sen niin huomaamatta teit?/
en haluu edes taivaalta kuuta/
ku mul on sut en tarvi mitään muuta/
Selite:
Vähän on tämmönen kliseinen mutta suoraan sydämestä ;)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi