Kaipaan kosketustas niin/
että vajoan haaveisiin, uniin/
en enää mieti mitään muuta/
kun sun sinisii silmii ja täydellistä suuta/
Toivon et tulisit pian takas/
mul on niin kauhee ikävä,rakas/
haluan ottaa kii ja pitkään halata/
en rakkauttani keltään salata/
huutaa koko maailmalle; rakastan sua/
yhdessä kävellä ja kätees tarttua/
en päästä irti koskaan kulta/
oon saanut kaiken tarvittavan sulta/
En tarvi mitään muuta ku oot vierelläin/
yhdessä kohti elämän myrskyjä, vierekkäin/
ethän yksin koskaan mua jätä/
en yksin voisi kestää tätä/
Nyt kerron miltä musta oikeesti tuntuu/
pikkuhiljaa mun sydän jo murtuu/
jos en sua pian nää/
taitaa talven viima selättää/
mut turha on kelata haaveita näitä/
sillä pian vietät jo sun omii häitä/
saa toinen nainen sut omakseen/
toivottavasti hänet ees onnelliseks teet...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hienot sanat. Hyvät riimit.
Tästä tuli mieleen ihan joku kappale. Hyvää riimittelyä