Nimetön

Runoilija livingloving

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä olen ja minä
hengitän, minä olen
mutta sinä olet enkä
minä hengitä
teetkö minut olemattomaksi
olenko minä jos sinä
hengitän, olet
mutta en saa henkeä
mutta olen ja minä
hengitän, minä olen
mutta sinä olet ja teet
olostani vaikeamman olla
mutta minä olen

ja sitä on vahvuus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot