rakastan

Runoilija livingloving

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinun hymysi
kätesi vartalollani
sinä joka puolella minua
sinä osana minua
enkä minä halua päästää irti
minä en halua kasvaa kiinni
olla minä
enkä minä ole minä ilman sinua
minä olisin jos sinä et
enkä halua olla ilman sinua
mihin minä olin matkalla?
sinun hymysi
enkä minä uskalla avata silmiäni ja katsoa
oletko siinä yhä
ole sinä siinä
on helpompi olla
kasvaa ihmisenä, särkyä pieniksi palasiksi
ole siinä, ole iholla
rakastan sitä mikä tekee sinusta sinut
minä voin särkyä
voin luottaa ja pettyä
ja se on riski
se on kova hinta
mutta minä vain rakastan sinua
ja siinä kaikki

Selite: 
otsikko kertonee kaiken, vaikka joskus on niin vaikee vaan antaa itsestään kaikki jos sitten särkyykin?
Kategoria: 
 

Kommentit

Menin sanattomaksi, pidän. Tätä se on, puhtaasti.

Ihanaa, kuumaa huumaa, rakkautta, hyvää tuskaa...kaikkea, juuri sitä!

 

Käyttäjän kaikki runot