kai pelkäsin pimeää, kun eteensä ei nää
sanotaan et kyllä viimein paistaa aurinko
mut liian monta kertaa itkin itseni uneen
tukahdutin viimeisenkin avunhuudon tunteen
sydän ei tuntenut, olin täysin turta
silti kaipasin vain rakkautta, turvaa
olin aina puolitiessä, en koskaan perillä
mun piti olla jossain muualla, kaukana tästä kaikesta
sä sanoit: "katso tuota punaista taivasta
ootko koskaan nähny mitään yhtä kaunista
jos et olis tässä, et olis nähny sitä koskaan
et koskaan palaa taivaasta"
sinä olit kuin vastaus rukouksiini
niihin, joita en koskaan lausunut ääneen
olit uusi sivu kirjassa, teit mun elämään käänteen
olit pala siitä taivaasta, jota en olisi nähnyt ilman sinua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi