Juokse, juokse lujempaa
Ei meitä kukaan kiinni saa
Jatketaan tätä ikuisesti
Tätä hurjaa juoksua
Meno on lujaa ja nopeaa
Mut mehän ei huolita hopeaa
Voittamaan me tultiin
Ja tavoitteemme saavutettiin
Selite:
19.7.2007
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno