Yksinäiset illat
Vaik kaksi meitä on
Sortuneet ovat sillat
Kuilu välissämme pohjaton
Sydämmissäin halla
Myönnän, olen onneton
Sirpaleiksi särkynyt rakkaus
Ei auta ensiapupakkaus
Tien luotasi pois rakennan
Uuden elämän ma aloitan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi