Kultaista polkua ma astelen
Aamun kostea heinä nilkkani kastelee
Auringon ensimmäiset säteet kasvoilla leikkii
Perhoset johdattaa mut kulkee oikeet reittii
Jänis tarkkailee kulkuain pellolla
Ei tänne ole sijaa kellolla
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mihin sitä aikaa tarvitsisi, kun saa vaan olla ja nauttia.. hyvä runo :)