Musta Joutsen

Runoilija Neidonpaula

Sieluni on musta kuin Eebenpuu,

oksat kurottavat kohti taivasta.

lentoni lennän yksin,
ei minusta sitoutumaan ole,

vapauttani rakastan.

ei mikään mahti
vapauttani vie,

rakkautta annan,
iloa, kosketuksen.

silti olen sielultani
Musta Joutsen.

en anteeksi pyydä,
rakastan sillä taidolla mikä
minulle on annettu,

rakastan sillä taidolla
mikä minulta on otettu pois.

Sanoja siihen ei ole,
on vain tunne.
kosketus.

Selite: 
Ilman kosketusta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot