Minä olen nauravasilmäinen suru,
oranssia melankolisella vivahteella
Minä olen se tyttö, jonka olalle
kyyhkynen laskeutui kesken suvivirren
Ikuisuus minulle luvattiin
vaan äärettömään raukesi luottamus
Pyhäinhäväistynä rakkaus
riivittiin valkeasta höyhenhunnustaan
Veraslihalla
pelokkaana linnunpoikana
painan pääni kämmenilläsi
Pelkään,
mutta avatakseen siipensä
on uskallettava pudottautua
Oletko sinä
sävel minun lauluuni
piste minun viimeiseen virkkeeseen?
Odotahan ja katso
minä lennän
ja laulan
sinulle.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvä
Upeaa sanailua! <3
Ihana runo<3 todella tunteikas ja koskettava. :)