Haurauteni

Runoilija Muumitiikeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumihiutaleena Raamatun kannella

Kuinka kylmää pakkasta,
kuinka lujaa viimaa
se on tehty kestämään?

Auta Isä,

m i n ä_k a t o a n
p e l k ä s t ä_k o s k e t u k s e s t a

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikea kuvailla tämän tekstin oivallisuutta.

Itse ehkä käyttäisin jotain muuta konstia viimeisten säkeiden korostamiseen, mutta arvostan tyyliäsi.

Ajatuksena herättävä. Kiitos tuikustasi pimeään iltaan!

Vaikea kuvailla tämän tekstin oivallisuutta.

Itse ehkä käyttäisin jotain muuta konstia viimeisten säkeiden korostamiseen, mutta arvostan tyyliäsi.

Ajatuksena herättävä. Kiitos tuikustasi pimeään iltaan!

 

Käyttäjän kaikki runot