Sinä tykkäät
nuolla jäätelöä
leikkiä koiraa
mutta samaan aikaan
jäätelön nuoleminen
selkäni päältä
on hieman vaikeaa
käskiessäni lisätä vauhtia
nuolla jäätelöä
leikkiä koiraa
mutta samaan aikaan
jäätelön nuoleminen
selkäni päältä
on hieman vaikeaa
käskiessäni lisätä vauhtia
Selite:
Miitissä sanoista jäätelö, koira ja aiheen piti olla ”porno”.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jätski maittoi ja jokin muukin...naureskelee Marle :)
Sivut