Pari sanaa
särähti korvissa
tuntui iskuna
vatsanpohjassa
minun takiani
ei ole pakko
tehdä mitään
ainoastaan
omasta halusta
muuta en odota
särähti korvissa
tuntui iskuna
vatsanpohjassa
minun takiani
ei ole pakko
tehdä mitään
ainoastaan
omasta halusta
muuta en odota
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vahvasti puristavin tunnoin
ehken aavistuksinkin
rytmin yhteisyys on tärkeää
Hyvä runo siitä !!
Sivut