Sinä ihastuit hymyyni
ja nauruuni
siihen että olen
aina ystävällinen kaikille
vastaan tervehdyksiin
ja jopa kysymyksiin
enkä kaihda flirttiä
nyt sinua ärsyttävät
kaikki samat piirteet
LOPETA
ja nauruuni
siihen että olen
aina ystävällinen kaikille
vastaan tervehdyksiin
ja jopa kysymyksiin
enkä kaihda flirttiä
nyt sinua ärsyttävät
kaikki samat piirteet
LOPETA
Selite:
Yksi uuden kirjani ennen julkaisemattomista runoista...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tuttuissa tunnelmissa
ärsytyksen kynnyksissä
aika aikaansa tahto vie
kunnes on jo järjen tie
- hyvä, selkeä on runosi
sanoma vakuuttava
Runollasi on taitava loppusuora - käskytys - ohjenuoraksi !
Sivut