Sinä et enää
tunnistaisi minua
näiden vuosien jälkeen
olen muuttunut
kylmemmäksi
kovemmaksi
kyynisemmäksi
sellaiseksi kuin sinä
sinä autoit minua
paikkaamaan kolhujani
ja jättäessäni sinut taakseni
teit entistä pahempia
enkä enää ole
sellainen kuin muistat
hän joka rakasti
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ja itsetutkiskelua.
Sivut