Sinä soitit minulle
viikon päästä
olit onkinut nimeni
selville kavereilta
numeroni netistä
pyysit kahville
jos olisin kuullut muuta
kuin sydämeni jyskytyksen
olisin sanonut ei
nyt sanoin kyllä
hämmentävää
viikon päästä
olit onkinut nimeni
selville kavereilta
numeroni netistä
pyysit kahville
jos olisin kuullut muuta
kuin sydämeni jyskytyksen
olisin sanonut ei
nyt sanoin kyllä
hämmentävää
Selite:
Yksi uudemman kirjani aiemmin täällä julkaisemattomista runoista...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
sykettä soitosta
Yllätysten aika ei ole ohi.
Hieno kuin mikä...
Sivut