En minä haluaisi
kietoa sinua
pikkusormeni ympärille
enkä saada
taipumaan edessäni
itseni ympärille
taipuneena ylleni
siihen voisin haluta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
En minä haluaisi
kietoa sinua
pikkusormeni ympärille
enkä saada
taipumaan edessäni
itseni ympärille
taipuneena ylleni
siihen voisin haluta
Kommentit
Kihelmöevee tunnetta runossais!
Lämmittäähä se aennai paremmin jos koko kehon ympärile on kieotoutunneena.
Hymyilevää ja oivaltavaa hellyysrunoutta tässä, hyvin on sanatkin taivutettu!
Veikeää ajatusta.
Jotain pikkutuhmaa tulee mieleen.. Hyvä runo
wau, juuri noin sen pitääkin mennä, UPEA RUNO
Hyvä valinta!
Ihanan sensuelli runo - ja tuo parempi vaihtoehto 😊
vautsi miten ihana
En yhtään ihmettele miksi sinun runojasi on kommentoitu niin paljon. Olet todella lahjakas.
Hieno runo, tosin tuossa pitää olla notkea et onnistuu taivuttelemaan...
Emme toki toista vangita voi
toisaalta
naisen oikeus on saada mies kumartamaan
pelkällä pikkusormellaan...
Kovasti pidän tästä. Oikea helmi!
Toki toki ... parein olo tässä olisi .
Pitäisiköhän venytellä ensin. Hyvä runo
Kiusoitteleva runon sävy
antaa mielikuville kyytiä ;)
Hyvä runo jossa on asennetta
Sivut