Ehkä se ei ollut
ihastumista
yhdestä katseesta
eikä yhdestä sanastakaan
mutta illan edetessä
siitä tuli kohtaaminen
jossa sydän ja sielu
löysivät parinsa
ja sinun kätesi
reitin iholleni
ja vaikkei sillä
tai meillä
ollutkaan aikaa
tai mahdollisuutta
katsoa kasvaisiko se
oikeaksi rakkaudeksi
juuri silloin
sen pienen hetken
se tuntui siltä
rakkaudelta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno pieni tarina. Tärkeä hetki.
Kohtaamisessa on paljon avoimmuutta jokin meissä etsijää yhteyttä.
Tuollaiselle kohtaamiselle pitäisi keksiä nimitys. Kääpiörakkaus? Miniatyyrirakkaus? Rakkaudenpoikanen? Lemmenalkio? "Koin lemmenalkion, se kesti 2h" :]
Kauniisti kulkee ja vie mukanaan tämä runo ja ainakin tämän lukijan mielestä kyseessä on rakkaus emotionaalisessa mielessä esillä, koska siltä jäi tuntumaan, ilman fyysistä kanssakäymistä. Niin tuon katsomatta jäämisen ymmärsin.
Sitä en ole tietänytkään, että varsinainen rakkaus olisi naimisen sivutuote ;)
täyttä elämää
Herkkä runo
Kaunis runo, yksi asia vain tuli mieleen, mikä on oikea rakkaus? Sellainen rakkausko, missä toinen tulee myös emotionaalisesti tyydytetyksi, no en minä kyllä tiedä mitä emotionaalisuus tarkoittaa :) pitää varmaan googlata :) Kiitos kauniista runostasi!
Herkkää ja tunteellista.. pidän..
Tunteitten kohtaaminen
sydän sydämelle.
Kaunis lämminhenkinen runo
mää luulen, että se tuntui rakastumiselta.
Ihkuu ja söpöö ;)
Herkkee tunnetta runossais!
Niistä pienistä hetkistä minnäi oon onnelline.
Hieno kuvaus hetkestä, joka kasvaa "elämää" suuremmaksi
Sivut