portit taottu polttaviksi
saranat väännetty kiemuroiksi
pako aivan mahdoton
kiusaus aivan suunnaton
kalterit pronssilla peitetyt
avaimet multaan heitetyt
ikuinen tyrmä onnenrikkojan
surun kolkon vankilan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lohduton ja surullinen,mutta hyvä.
Loppusoinnut tekevät tästä entistäkin lohduttomamman. Ne saavat runoon sopivan tunnelman. Olet kirjoittanut hienosti surullisesta aiheesta.