vierelläsi valvon
silmäsi näen
avunhuutoa
pidättäen
katson hiuksiasi
kosketan niitä
raskaasti huokaillen
ei sekään riitä
aika menee hitaasti
mutta liian nopeasti
yks kaks kol
itken onnekkaasti
suudelma eilisen
murhaa kieltä
mutta aamu-uni
se turruttaa mieltä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
aivan ihana, mielestäni jotenki odottava..
Runossa on jokseenkin ikävä tunnelma. Jotenkin ahdistavan pysähtynyt. Pidin runostasi kuitenkin. :)