puristat minua kasaan
aina vain enemmän
sisältä ulos
ulkoa sisälle
sivulta sivulle
kunnes kaadun
lähdet aina sama hymy kasvoillasi
kuuntelet saranoiden pilkkausta
keskustelun mädännyttyä
lähdet hiukset hulmuten
nukkaiset tumppusi
jäivät eteiseen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oikein hyvä ja kysymyksiä herättävä