Kevät

Runoilija Erppa

mies
Julkaistu:
101
Liittynyt: 4.3.2007
Viimeksi paikalla: 16.11.2024 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mieli vierittää sydäntä miten tahtoo,
naputtaa kylkeä, poistaa ruostetta.

Jos ei nyt kasva siivet jokaisesta iskusta,
niin toivottavasti ainakin tulta lyövät kaviot.

Valo koostuu vielä sirpaleista,
kädet hapuilevat hiirenkorvista,

ja ne hiirenkorvat kuulevat uuden huminan,
joka laittaa haluamaan lisää kevättä,

haluista tulee toiveita,
nälästä tulee tapa,

ja sitä kaikki halajavat.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa lukea keväinen runo näin lokakuussa. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut