Kun tuntee, että
ylittää tämän hetken,
kun tuntee pienen aavistuksen,
voiko mitään ymmärtää enempää.
Kun rakentaa
puolista kokonaisen,
kun tuntee, vaikka
vain yhden kerrallaan,
voiko enää tyytyä vähempään.
Normaali rakentaisi kai
pesän rautalangasta,
kantaisi korren
betonista,
vaikka ei ne loputkaan
hulluja ole, vain
toisinajattelijoita.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jokaisella valinnanoikeus. Mielenkiintoinen.
Mielenkiintoinen, hyvä runo
Vertauksillaan runo pehmentää toisinajattelijoiden negatiivisuuteen viittavaa "roolitusta" :)
Runolla on hyvä pointti sisällään, lukija ajattelee että erilaisuus on hyve, muutosvastarinnasta aina jotain hyvää seurannee.
Sai ajattelemaan...
Runokielin kaikki mahdollista.
Voiko ymmärtää enempää ja tyytyä vähempään. Niin...
Sivut