Ollaanko
kahden keksin välissä,
murustellen,
ravistellen.
Etsitäänkö
kilvan aarteita,
sormeillen
sokeana.
Aurinko kun nyt on turha,
ja peiton alla parempi.
Selite:
:-)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Ollaanko
kahden keksin välissä,
murustellen,
ravistellen.
Etsitäänkö
kilvan aarteita,
sormeillen
sokeana.
Aurinko kun nyt on turha,
ja peiton alla parempi.
Kommentit
Mainio runosi saa minut hymyilemään.
leikkisä...kiva, pidin:)
Harvinaisen kiva hankolaisen mainos.
Hymyilemään sai runo. Kivaa murustelua!
Aivan ihana runo! =)))
Ihanasti levität hihittelyä...
täs on niin ihqu tunnelma.
Makeeta ja lämmintä, somaa. Aarteita pullollaan.
Hih..hih kivasti tässä hihitellen. Tuli vain mieleen, että kun on kivaa niin ei ehkä välttämättä ne murusetkaan niin paljon siä peiton alla häiritse:))))
Kaikista helpointa olisi ottaa Kantolan keksit ajatuksiin.
Otan kuitenkin tämän tietotekniikan maailman "haltuun",
ja ajattelen runon keksejä evästeinä - kahtena sellaisena.
Ja aarteita internetistä rupeaa löytymään, ja sormeiluahan se on.
Olen hauskuuntunut tästä teoksesta, koska se vei minut näinkin kauas.... itsekkäästi :)
Hihitystä on runosi. Iloruno :)
Tämä runo todellakin hihittää =)!
Keksit tuovat ilon elämän.... :) Rakkaus vielä siihen päälle, niin hyvin on asiat.
mukavan leikkisää sanailua ..
jännää tunnelmaa ja tunnetta runossasi
Saitpa minutkin hihittelemään.
Iloa ja lempeä levittävä runo :))
Ihana rytmi runossasi. Varsinainen taidonnäyte!
*HIHITYS* :))) Tästä taasen pursuaa niin ihana ilo ja onni, että suorastaan ihailen taasen kerran... :)))
Niin makeeta ja ihanaa :)
Veikeä on mieleltään tämä. tähän on hyvä lopettaa selailu runojen parissa.
pilkettä silmäkulmaan ja veikeys kunniaan.
*hih* Tässä on kyllä ilonmurusia
kerrakseen.
Oikea hyvänmielen runo :)
Sivut