Joskus se pysyy paikoillaan,
joskus vain on.
Puhalla pilliin.
Taas se on liikkeessä,
kissan viiksissä,
ääreellisenä,
eronneena äärettömästä,
onnellisuus,
ja ehkä iäisyys.
Ja kaikki kalpeat kopiot
tippuvat hännänpäästä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Huikeita ovat runosi vertaukset, oivallukset.
Mielenkiintoisesti rakennettu runo. Yhtäkaikki vakavaa ja sitten taas kujeellistakin tekstiä sulassa sovussa keskenään.
Nykyään rakkaus on monelle vain
kertakäyttötuote,
vaikka se oikein hoidettuna voi kestää ikuisesti!
Hyvä runo.
Hienoa ajatuksenjuoksua.
Se vain On!!!
Siis elämä ja kaikki sen
variaatiot. Miettii Marle ja
kiittää ;)
Tämä on hyvä... syvämietteinen ja samalla hauska... lopetuksessaan jotenkin, ilkikurinenkin... Ja erityisesti "onnellisuus"-sana oikeassa kohtaa, hyvällä tavalla tuo runoon kokemuksellisuuden, sen hetken jossa.
Voi tää on hyvä. :----)) Tuli jotenkin ajaton olo.
Onnellisen silmissä ja korvissa
ja ihan kaikin aisten onni on
mitä ihmeellisimmissä paikoissa,
vaikka kissan viiksissä. :)
Sivut