enää en piiloudu
käperry kuoreeni
avaudun ja levitän salaisuuteni
kaiken suoraan eteesi
en säästele mitään
annan kaiken tulla
vuodatan surutta sinuun
ja teihin jokaiseen
te tulette muistamaan
että olette olleet
älkää enää kehdatko valittaa
tarjoan teille kaiken
ottakaa vastaan
mielipiteeni ja haaveeni
älkääkä kehdatko sulkea silmiänne
katsokaa kerrankin kunnolla
revin itseni palasiksi eteenne
yleisön pyynnöstä
katsokaa, olinkin vain
minä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi