Päähän on vain lihasmöykky kovan jalkapallon sisällä.
Vartalo on vain koje joka kestää pään aiheuttaman säryn.
Sähkö liikkuu putkissa ja saa aikaan liikettä lihaksistossa.
Kuulostaa yksinkertaiselta koneelta.
Silti kukaan ei osaa tehdä uutta ihmistä ilman toista ihmistä.
Silti vain ihminen osaa satuttaa elämää sisältäviä
ekosysteemejä niin kuolettavan pahasti.
Silti ihminen juoksee toisen ihmisen luo ja rakstaa häntä ohitse viilettävän hetken.
Selite:
Ihminen? Olemmeko me reiluja maailmaa kohtaan??
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mielenkiinotoinen ja hieno runo