HYSSH...
tai et kuule hiljaisuutta
ja tarinaa minusta
masentuneesta vaeltajasta
punanenäisestä palluraisesta
joka hautautuu hiljaisuuteen ja jää sinne asumaan
Selite:
Kun kuljet talvella illalla lumessa ja kuu paistaa taivaalla ja en kuule mitään. Silloin on paras hetki päästää irti ja kuunnella itseään!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä runossa monta mielenkiintoista kerrosta ja sanomaa!