Jos vain katoaisin?
En sanoisi enää sanaakaan.
Olisin täysin passiivinen.
En koskisi enää kehenkään.
Enkä tuntisi enää mitään.
Hiipuisinko vain?
Huomaisisiko kukaan??
Vai muuttuisinko vain väreiksi tuulessa?
Selite:
Onko ihmistä olemassa, jos hän vain eristäytyy ja kukaan ei muista hänen olemassaoloaan???
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi