sormesi omieni lomassa.
vatsassa perhoset pitävät kotibileitä.
päässä on sotkuista.
ajatukset hujanhajan lattialla.
KAIKKI ON SINUN SYYTÄSI!
sinä saat minut sekoamaan
sillä hyvällä tavalla XP
Selite:
I luv you
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi