Tyttäremme,
kiinnitit raivotautisen lepakon sinitarralla olohuoneen ikunaan,
sen päälle
punaisen huopasydämmen
rakkautta antamaan
ja sydämmeen
pieniä perhostarroja.
Kaikki on hyvin.
On yö, mutta peitto suojelee möröiltä.
Ja minä!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut