Kerran
opettelin
rakastamaan,
mutta
opin
vain
vihaamaan.
Opin
päästämään
irti
ja
näin
missä
se
rakkaus
oli
ollut.
opettelin
rakastamaan,
mutta
opin
vain
vihaamaan.
Opin
päästämään
irti
ja
näin
missä
se
rakkaus
oli
ollut.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut