Kun isot kädet on päällä kaartuvaa taivasta värjännyt,
on tavallinen taivaanrannanmaalari sen ees mykistynyt.
Sinisen eri sävyt, purppura ja valkea siel kohtaa.
Aurinko viel loistollaan pilvienreunat kultaa.
Tuo värien uskomaton yhdistely ja siveltimen jälki.
Taulun tuon uskomattoman itse suurmestari teki.
Sit nuo pilvet pilvilinnanrakentajankin mius herättää.
Upeaa rakennusmateriaalia taivaan täydeltä kiitää.
Ois isoja tummia pilviä vahvan perustan laittoon.
Pienet moniväriset ja valkoiset vois sijoittaa kattoon.
Mielikuvitus ois tänään vaan rakentamisen rajana,
mut työ taitaa olla nyt haaveilulle suurena haitana.
Viel viimeinen kaihoisa vilkaisu upeelle taivaalle,
mut sit aurinkolasit silmille ja ajelemaan työmaalle.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Auringon noust ja laskut ovat usein mieltä mirvoittavia elämyksiä.
Sivut