- Kuulkaas ystävät hyvät,
saunatonttu ja löylynhenki,
miul ois tarjolla teille uusi renki.
Miks katseet noin kysyvät?
Saanko esitellä?
Poikani! Juu, ei tartte kätellä!
Nii... Eihä hää oo viel aikainen mies,
mut hää on miun jälkeläinen
ja miehä oon saunomisen jättiläinen
ja hää jo aikoi sit saunomisen omakseen ties
ja löylyttelee aina iho kunnol hies!
Mie tiijjän, et ootte melkosii jäärii!
Pyydänkin teiltä nyt armeliaisuutta
sekä kerrankin laajakatseisuutta
laajentaa tätä meijän saunomisköörii,
vaikkapa tänä iltana tässä saunassa?
Vihittäs poikani löylykauha tanassa
kelvolliseks saunojaks,
varteenotettavaks vastojaks
ja saunapäivän tulenkantajaks!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
on hyvä olla saunassa. ;}
Sivut