Toiveita ja oottamista parikyt vuotta
ja pian voit toeta ettei suotta.
Totta on nimittäi näky tää,
masu minukal yhä enemmä pömpöttää.
Myötä tuon ouvon kuvun
saa mummu-sana uu'en puvun.
Pääsiäisenä pistoksis oottelet,
ku mato koukus kiemurtelet,
miks poika ei jo soita,
tuliko sielt pupu vai noita.
Koita jaksaa viel seitsemä kuuta!
Kai tähä on turha lisätä enää muuta.
Selite:
Runo on vaimoni ja miun yhteistuotos ja osa anopin/äidin syntymäpäivälahjaa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hassunhauska..
Oi! mikä ihanuus teitä odottaakaan sitähän se yhteinen onni ja rakkaus tuo.. :)
hienoa tekstiä teiltä, näkee että yhteistyönne toimii, hauskalla tavalla kerrottu tarina runossa, hieno ja niin odotukseen jättävä, että seitsemän kuun päästäkö sitten jatkoa tulee *hym*
Riemastuttava ja liikuttava runo yhteisestä odotuksesta! Aika tuntuu matelevan kun on runosi kaltaista odottamista!
Ihan mukavaa synttärilahjaa tämä.
Mahtava pääsiäisen odotus runo.Saatte ihanan "pupun"onnea.
Sivut